Præmier

Vinderne 2019 annonceres her.

Tak til vores sponsorer!

2 x 2 Entrébilletter for personer 2 voksne til Tirpitz i Blåvand

 

En topattraktion i verdensklasse! 

Den gamle kanonstilling ligger som en kolos i sandet og gemmer på historier fra Atlantvolden, Hitlers enorme bunker-projekt. Indgangen til bunkeren er gennem en underjordisk udstillings-tunnel fra Tirpitz. Udstilingerne i Tirpitz rummer fortællinger for alle. Havets guld fortæller om ravjægere og med insekter fanget i rav. Den Skjulte vestkyst viser temaet om Anden Verdenskrig og Atlantvolden.

Sponsor: Vardemuseerne - Klick her for mere information

VINDER: Emilie Meier og Maria/Sophia Kotarski

Entrébilletter til 2 Voksne og bogen "Stormen i Vingerne"

 

Besøg Ørnereservatet - Ørnenes Nationalpark i Nordjylland og opleve Himmelrummets Konger. I Ørnereservatet kan du opleve de imponerende dyr på tætteste hold. Dygtige falkonerer byder på en demonstration i rovfuglens fantastiske kunnen, og på hesteryg og til fods sætter de rammen for at nyde oplevelsen i den smukke natur.

Entré for børn 4-12 år (60 kr. på hjemmeside og 80 kr. ved indgangen)

Sponsor: Ørnereservat - Klick her for mere information

VINDER: mads Lindblad Vendelboe

2 koncertbilletter til The Bootleg Beatles i Musikhuset Esbjerg 

 

Tag med på en tur ned ad memory lane med verdens bedste Beatles-hyldestband. “Get Back”, “Penny Lane”, “All You Need Is Love”, ”Yellow Submarine”, “When I’m Sixty-four”, “Strawberry Fields Forever”, “Hey Jude” og mange flere. Mere end 25 Beatles klassikere på stribe. Vi skal feste og synge med på dem alle, og til at styre løjerne findes ingen bedre end Hans Otto Bisgaard. Koncerten afholdes d. 24. januar 2020.

Sponsor: Musikhuset Esbjerg - Klick her for mere information

VINDER: Tommy N. Jensen

2 koncertbilletter til Michael Learns To Rock i Musikhuset Esbjerg 

 

Med 10 millioner solgte album er Michael Learns to Rock det næstmest sælgende danske band nogensinde. Nu gæster trioen Musikhuset Esbjerg, Her vil Micheal Learns to Rock både spille de bedste sange fra 2018-albummet Still og en lang række af de mange store hits fra bandets lange karriere.

Sponsor: Musikhuset Esbjerg - Klick her for mere information

VINDER: Allan Beck

Gavekort på 2500 kr. til et ophold, mad eller aktiviteter på Landal GreenParks ferieparker i Danmark

 

Vælg mellem 5 Danske feriedestinationer. Landal GreenParks skaber ferieoplevelser for gæsterne med en masse skønne stunder i det lokale landskab. Fælles for alle de familievenlige ferieparker er, at de ligger i rolige og naturskønne omgivelser. Så uanset om ferien tilbringes ved kysten, i skoven eller på heden er I garanteret en ferie midt i naturen.

 

Sponsor: Landal GreenParks - Klick her for mere information.

VINDER: Lene Lynge Sejerup

Entrébilletter til 2 voksne og 2 børn til verdens ældste Miniby

 

Minibyen er placeret midt i det smukke anlæg, Arnbjergparken, som ligger få minutters gang fra centrum. På 3.500 m2 er byen blevet udvidet fra det det første hus i 1966 til de ca. 300 huse i dag.

Varde Miniby  er skabt håndværksmæssig korrekt. Udgangspunktet for Varde Miniby er købstaden anno 1866. Hver eneste lille bygning er konstrueret som en tro kopi af originalen.

Sponsor: Varde Kommune - park og vej - Klick her for mere information

VINDER: Marie Fønss

Entrébilletter for 2 voksne til Tambours Have - og en gratis kop kaffe!

 

Som en oase midt i den barske vestjyske natur ligger Tambours Have med sine smukke, særprægede og fremmedartede planter, vandløb, udskårne træfigurer og legeplads. Haven blev startet af skræddermester, Gerhard Tambour i 1939, og han drev den indtil sin død i 1978. Haven er ca. 25.000 m².

Sponsor: Varde Kommune - park og vej - Klick her for mere information

VINDER: Marion Petersen

En prisvindende flaske Nordisk Gin fra Nordisk Brænderi ApS

 

Nordisk Gin er en lækker og unik gin, som har fået en dobbelt guldmedalje i "The Fifty Best Gins in the World" - New York 2015

Sponsor: Nordisk Brænderi ApS - Click her for mere information

VINDER: Bendt Petersen

Entrébilletter for 2 voksne og 2 børn til Nordsøen Oceanarium 

 

Kom med under overfladen i Nordeuropas største akvarium og træd ind i en verden fuld af lærerige og spændende oplevelser. Mød vores forunderlige klumpfisk, se de legesyge sæler og udforsk stimevis af havdyr. Nordsøen Oceanarium byder på gode familieoplevelser for store og små.

Sponsor: Nordsøen Oceanarium - Klick her for mere information

VINDER: Poul Martin Bach Christensen

Entrébilletter til 2 voksne og 2 børn - inklusiv en lækre frokost.

 

Fiskeri- og Søfartsmuseet er Danmarks museum for relationerne mellem mennesket og havet. Besøg museets akvarium, sælarium, vadehavspavillon, friland havn, legeplads, offshore museum m.m. Her er der oplevelser man taler om!

Sponsor: Fiskeri og Søfartsmuseet i Esbjerg - Klick her for mere information.

VINDER: KFUM Spejdere Ribe - Fiskene

Gavekort på 3000 kr. til lej af et feriehus til en sommerferie i Danmark.

 

Sol og Strand er en af Danmark største formidlere indenfor sommerhusudlejning med over 6000 privatejede sommerhuse og ferielejligheder i hele landet. Hos Sol og Strand har vi et bredt udvalg af private ferieboliger i Danmarks mest populære områder såsom Bornholm, Marielyst og Hornbæk i det østlige Danmark og Skagen, Blokhus, Blåvand og Fanø på den danske vestkyst.

Sponsor: Sol og Strand - Klick her for mere information

VINDER: Frida Sophie Kofoed Heiberg

Gavekort på 2500 kr. til lej af en feriebolig i Danmark og 25 andre lande!

 

Novasol udlejer sommerhuse i hele Europa. Der er 50.000 ferieboliger i 26 lande at vælge imellem og gevinsten bliver et godt tilskud til din næste ferie!

Sponsor: Novasol - Klick her for mere information.

VINDER: Lydia Kant

Kanotur til 3 personer fra Bindslev til Uggerby Strand

 

Uggerby Kanoudlejning tilbyder mange forskellige ture med sjove oplevelser. Gå på opdagelse i det skønne Bindslev og Bindslev Gl. Elværk og derefter sejle kano til Uggerby eller stranden er Bindslev det ideelle udgangspunkt for en 2,5 times kano(n)oplevelse, der fører èn igennem områder som ikke ses magen til andre steder i Danmark.

Sponsor: Uggerby Kanoudlejning - Klick her for mere information.

VINDER: Kristian Nielsen

 

 

 

 

 

 

Gavekort på 300 kr. til en koncert på Tobakken i Esbjerg 

 

Vælg en koncertoplevelse i vinteren eller foråret 2020. (Der tages forbehold for udsolgte koncerter) Multihuset Tobakken er et unikt spillested i Esbjerg, hvor du kommer tæt på musikken!

Sponsor: Tobakken i Esbjerg - Klick her for mere information.

 VINDER: Emma Schæfer

En Familiebillet til Vendsyssel Historisk Museum i Hjørring

 

Velkommen til et af landets bedste museer. Her er historier og genstande som fortæller om os mennesker lige fra de tidligste tider til i dag. Og vi mener fra de tidligste tider. De ældste genstande har mange, mange tusinde år på bagen. Her vil den gamle købmandsbutik byd dig ind til en kop kaffe.

Sponsor: Vendsyssel Historisk Museum - Klick her for mere information

VINDER: Lisbeth Kjærsgaard

2 billetter til den populære "Grøn fredag" arrangement

 

 

Madsmedjen ved Slettestrand byder på en unik oplevelse ved Vesterhavet i Nordjylland med et spændende foredrag. Efter foredraget kan I nyde en vild og bæredygtig menu fra Madsmedjens brændefyrede ovne. Årets mad-tema vil være "Mad der ikke har kostet regnskov". Vores lokale leverandører leverer bæredygtige råvarer og vi laver en fantastisk menu, der kan spises med 100% god samvittighed.

Sponsor: Feriecenter Slettestrand - Klick her for mere information.

VINDER: Stella Egholm Jensen

En uges campingophold ved Skagen med 2 voksne og 2 børn

Skiveren Camping giver 7 overnatninger i egen campingvogn, autocamper eller telt. 

Syd for Skagen, midt i det smukke, fredede naturområde ved Tversted Klitplantage og kun et stenkast fra Vesterhavet, der ligger Skiveren Camping. 

Her kan alle få deres ferieønsker opfyldt, uanset om man er til aktiv ferie, natur eller kultur - og børnene, de vil elske det!

Vi ses til en god camping- oghytteferie på Skiveren Camping.

Sponsor: Skiveren Camping - Klick her for mere information.

VINDER: Lykke Maj og Nellie og forældre 🙂