Præmier

Ophold for 2 personer 2 nætter i suite på Son Spa Hotel

Værdi: NOK. 4.000,- 

Son Spa ligger på den smukke og historiske grund, hvor de gamle bådværfter i Soon en gang lå. Hotellet åbnede dørene 1. november 2008, og den 2 000 kvadratmeter store spa-afdelingen tilbyder de sidste trends indenfor behandling og velvære.

Sponsor: Son Spa 

VINDER: Jens Teilig

Ophold for 2 personer i 3-4 nætter på Portør Pensionat i Kragerø

Værdi: NOK 4.000,-

Portør ligger yderst i havgabet mellem Kragerø og Risør, og er et af Kragerøs mest populære udflugtsmål. Pensionatet ligger i naturskønne omgivelser på Portørhalvøen, og er et af de få bevarede skærgårdspensionater i Norge.

Sponsor: Portør Pensjonat

VINDER: Jytte Kragerø

Ophold for 2 personer i Europas bedst bevarede Gamleby

Værdi: NOK 3.000,-

Gamlebyen i Fredrikstad er en af Norges mest populære attraktioner. Gamlebyen er ikke bare godt bevaret, den er også spil levende. Butikker, gallerier og cafér syder af liv, og gammel historie bliver som ny når 1700-tallet møder nutiden.

Sponsor: Gamlebyen i Fredrikstad

VINDER: Thea, Kristian & Emil Grøn Heilesen

Midtugeophold for op til seks personer på Skallerup Seaside Resort

Værdi: fra DKK 2.895,-

I Skallerup møder I en enestående kombination af rå natur, rolige rammer og attraktive aktiviteter. Skallerup Seaside Resort er et topmoderne feriecenter. Her er 282 ferieboliger beliggende midt i Vendsyssels uspolerede natur, blot 5 km. nord for Lønstrup, direkte ud til det brusende Vesterhav.

Sponsor: Skallerup Seaside Resort

VINDER: Ida Kristensen

3 Fiskestænger

fra Sølvkroken til voksne

Værdi: NOK. 1.598,-

Sponsor: Nordic Outdoor

VINDER: Janne Lenz

Landroversafari fra Løkken for hele familien med VestEvent

Værdi: DKK 1.490,- (5. personer)

Oplev den fantastiske natur og kyst i området omkring Løkken og Lønstrup. Landrover Safari starter i Løkken, og efter en kort introduktion til de naturmæssige forhold for dagens forventede oplevelser, går turen Nordpå hvor vi undervejs lader os “forstyrre” af de ting naturen byder på undervejs. Der vil derfor være flere naturlige stop undervejs, hvor I får mulighed for at komme ud og opleve, røre og dufte.

Sponsor: VestEvent

VINDER: William Boblauch Baldvinsson

Surfkursus for to personer hos North Shore Surf i Løkken

Værdi: DKK 1.100,-

Løkken er et af Danmarks bedste steder, hvis du vil prøve surfing. Blød sandbund, ingen hajer og perfekte små begynder-bølger på den først revle. Kom og følg os for en dag - du vil ikke fortryde det!

Sponsor: North Shore Surf

VINDER: Mathilde Kristensen

3 Redningsveste

fra Regatta

Værdi: NOK. 999,- 

Sponsor: Regatta - Norwegian Lifeguard

VINDER: Nils Holsko

Entré for 2 voksne og 2 børn til Nordsøen Oceanarium 

Værdi: DKK 490,-

Kom med under overfladen i Nordeuropas største akvarium og træd ind i en verden fuld af lærerige og spændende oplevelser. Mød vores forunderlige klumpfisk, se de legesyge sæler og udforsk stimevis af havdyr. Nordsøen Oceanarium byder på gode familieoplevelser for store og små.

Sponsor: Nordsøen Oceanarium

VINDER: Anya og Aleksander Ellingsgaard

2 Sølvkroken Otto Oter fiskestænger til børn

Værdi: NOK 299,-

En god og udførlig fiskestang til børn med lukket hjul og en kort og let håndterbar stang.Den har et speciallavet stanghåndtag til børn.Passer til børn mellem 3 og 8 år.

Sponsor: Nordic Outdoor

VINDER: Jeppe Boll

3 x 2 billetter til Nationalparkruten - Sommerbus rute 88 med guide.

Værdi: DKK 198,- pr. billet

Kom med på en spændende og smuk dagstur med Sommerbussen rute 88 rundt i Thisted Kommune og Nationalpark Thy. Undervejs fortæller vores guide om nationalparken og de kystbyer som besøges. 

Sponsor: Thisted Kommune

VINDER: Emma Larsen & Emil Larsen & Sally Bjergager Birkfeldt

Fyrtårns-ophold i Sogn og Fjordane i Norge

Værdi:

Én heldig vinder får glæden af at kunne invitere familien med på en overnatning i et af de mange fantastiske fyrtårne i den Norske skærgård! Sogn og Fjordane fylke ligger nord for Bergen, her finder du bl.a. Sognefjorden, som er Norges længste og dybeste fjord.

VINDER: Barbara Silkjær

1 ophold på Hotel Fårup for 5 personer

 

Opholdet indeholder desuden entré billetter til Fårup Sommerland i to dage for 5 personer. Billetterne kan ikke  benyttes i uge 27 og 32. 

Skal benyttes i året 2019.

Sponsor: Fårup Sommerland

VINDER: Katja P. Thomasen